Oferte speciale

Promo reducere 10%

Regulament campanie promotionala
“Extra reducere 10%”

Art. 1. Organizatorul
Organizatorul campaniei promoţionale „Extra reducere 10%”este S.C. PRO INVEST S.R.L. cu adresa in Sos. Iasi – Tomesti, nr. 79, cod postal 700292, Iasi, judetul Iasi, cod de identificare fiscala RO 10150218, inregistrat la Registrul Comertului cu numarul J22/69/1998.
Campania se va desfasura conform prezentului Regulament, ale carui prevederi sunt obligatorii pentru toti participantii. Regulamentul oficial in cauza este intocmit si facut public conform legislatiei aplicabile in Romania.
Art. 2. Perioada si locul de desfasurare
Campania promotionala “Extra reducere 10%” este organizata si se desfasoara in conformitate cu prevederile prezentului Regulament, pe magazinul online www.amenajezi.ro.
Campania promotionala se desfasoara in perioada 23 Iunie – 23 Iulie 2022. Regulamentul promoţiei este disponibil pe magazinul online www.amenajezi.ro. Participarea la Campanie include cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a acestui Regulament.
Art. 3. Mecanismul campaniei promotionale
Categoriile participante la campania promotionala “Extra reducere 10%” sunt: Ventilatie; Sanitare; Spume Poliuretanice; Adezivi si etansanti; Profile etansare; Benzi adezive; Spray-uri; Scule si unelte; Organe de asamblare; Agrement.
In perioada 23 iunie – 23 iulie 2022, pe site-ul www.amenajezi.ro, clientii care adauga minim un produs in cos si folosesc cuponul de discount „extra10”, pot beneficia de 10% reducere din valoarea totala a produselor.
Campania promotionala este valabila in limita stocului disponibil.
In situatia in care, din motive independente de Organizator sau cumparator, acesta din urma doreste sa returneze produsul/produsele achizitionat/e, in conditiile stabilite de legislatia in vigoare, acesta va trebui returnat impreuna cu ambalajul original si toate accesoriile cu care a fost achizitionat, inclusiv cu cele oferite cu titlul de cadou la achizitie, indiferent de maniera in care au fost oferite.
Campania nu se cumulează cu alte oferte promoționale/oferte speciale/campanii publicitare/alte reduceri de preț acordate de PRO INVEST S.R.L. pe magazinul online www.amenajezi.ro.
Art. 4. Dreptul de participare
La aceasta campania promotionala poate participa orice persoana fizica, rezidenta in Romania care comanda in perioada 23 Iunie – 23 Iulie 2022 pe magazinul online www.amenajezi.ro unul din produsele participante la campanie. Orice eroare si/sau omisiune cu privire la datele personale furnizate Organizatorului nu atrage raspunderea acestuia, acuratetea datelor de contact furnizate de Participanti fiind in responsabilitatea exclusiva a acestora. Organizatorul nu este responsabil nici in cazul in care un Participant nu poate fi
Page 2 of 3
contactat din cauza numelui, adresei sau numarului de telefon incorecte/incomplete/modificate intre timp, indiferent de cauza.
Art. 5. Protectia datelor cu caracter personal
Participarea la campania promotionala “Extra reducere 10%” implica acceptarea expresa de catre participanti ca datele lor personale sa fie colectate, stocate si prelucrate de catre Organizator, exclusiv pentru derularea acestei campanii promotionale.
Organizatorul este obligat sa nu transmita datele personale catre terti. Participantilor la campania promotionala le sunt garantate drepturile prevazute de legile privind protectia persoanelor cu privire la procesarea datelor personale si libera circulatie a acestor date (dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, etc.)
Pentru exercitarea drepturilor sus mentionate, persoana implicata poate solicita acest lucru Organizatorului printr-o cerere scrisa, datata si semnata, expediata la adresa Sos. Iasi – Tomesti, nr 79 , Iasi, Romania, CP 700292 o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ori la adresa de e-mail: contact@amenajezi.ro.
Organizatorul este obligat sa comunice masurile luate si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele personale privind persoana implicata, in termen de 10 zile de la primirea cererii. Organizatorul se obliga ca, la prima comunicare in scris pe care o va avea cu persoanele din baza de date creata in acest mod, va aduce la cunostinta drepturile, conforme cu legile privind protectia datelor cu caracter personal. Daca participantii nu solicita in scris altfel, acestia sunt de acord cu colectarea si utilizarea informatiilor personale de catre Organizator in modul prezentat in paragraful anterior. In orice moment participantii isi pot retrage acordul privind utilizarea datelor personale sau primirea oricaror informatii sau corespondente printr-o cerere intocmita in forma scrisa, trimisa pe adresa Organizatorului .
Art. 6. Litigii
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila, iar in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate in instantele judecatoresti romane competente din Romania. Eventualele reclamatii legate de derularea campaniei promotionale se vor putea trimite la datele prezente in sectiunea Contact a magazinului online www.amenajezi.ro in termen de maxim 1 saptamana de la data luarii la cunostinta, cel mai tarziu de la data incetarii campaniei promotionale. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in considerare nicio contestatie.
Art. 7. Limitarea raspunderii
Organizatorul nu isi va asuma raspunderea:

 • cu privire la pretentiile tertilor sau ale institutiilor asupra beneficiilor castigate de catre Participanti;
 • cu privire la nefunctionarea retelelor de telefonie fixa si/sau mobile sau a retelelor de Internet
 • in cazul in care ii sunt comunicate informatii false sau eronate;
  Page 3 of 3
 • pentru eventuale disfunctionalitati in derularea promotiei ca urmare a actiunilor unor terti cum ar fi: distribuitori de energie electrica, operatori, proprietari sau administratori ai retelelor de telecomunicatii sau altii asemenea;
 • pentru erori cauzate de intreruperea conexiunii la internet a Participantilor in timpul cat acestia acceseaza pagina de promotie.
 • pentru erori cauzate de folosirea incorecta a computerului personal de catre Participant (intreruperea sursei electrice a computerului, erori date de sistemul de operare instalat pe computer, erori date de virusarea sistemului de operare al computerului, erori date de folosirea cu rea vointa a tehnologiei de catre Participant in scopul de a manipula promotia).
 • pentru erori cauzate de folosirea altor tehnologii necompatibile cu mediile digitale in care se desfasoara promotia.
  Organizatorul nu este raspunzator sub nici o forma pentru mesajele comunicate de catre utilizatorii inscrisi in aceasta campanie promotionala, ori pentru consecintele care decurg din acesta actiune. Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea acestei campanii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice participant la campania promotionala care prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al acesteia.
  Art. 8. Regulamentul campaniei promotionale
  Regulamentul promotiei “Extra reducere 10%” este disponibil, gratuit, oricarui solicitant (si/sau participant) pe magazinul online www.amenajezi.ro, cat si la sediul Organizatorului, din Sos. Iasi – Tomesti, nr. 79, Iasi, Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand prevederile prezentului Regulament in masura in care se va impune acest lucru, cu conditia anuntarii modificarilor. Modificarile/forma modificata a Regulamentului intra in vigoare imediat dupa publicarea online. Regulamentul promotiei este intocmit in conformitate cu legile din Romania. In cazul nerespectarii prezentului regulament, beneficiile din cadrul promotiei nu se vor acorda participantilor.
  Art. 9. Regulamentul campaniei promotionale
  Pentru mai multe informatii referitoare la campanie promotionala, va rugam sa ne scrieti pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/amenajezi.ro sau folosind datele de contact din sectiunea Contact pe magazinul online www.amenajezi.ro.
  Organizator,
  S.C. PRO INVEST S.R.L.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *