AI NEVOIE DE AJUTOR?

Nu ezita să ne contactezi. În maxim 24h vom reveni cu un răspuns.

  OFERTE AVANTAJOASE

  MEREU ALĂTURI DE CLIENȚI

  De 24 de ani oferim clienților noștri servicii și produse de calitate și de la an la an ne îmbunătățim oferta pe baza preferințelor voastre. Gama de amenajări interioare a fost atent concepută pentru a va oferi produsele de care aveți nevoie.

  Colaborăm cu furnizori consacrați pentru produse create, aliniate la tendințele globale în amenjari interioare. Nu doar atât, însă suntem foarte atenți cu selecția partenerilor, axându-ne pe profesionalism și performanță. Vrem să va oferim doar produse care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și care pot fi achizionate la prețuri accesibile.

  PROGRAM

  Luni - Vineri: 8:30 - 17:30

  Sâmbătă, Duminică: închis

  ADRESĂ

  Sos. Iasi – Tomesti, nr. 79, Iasi, Romania

  Soluții profesionale de amenajări

  Redecorezi?

  Uneori o schimbare este mai mult decât binevenită. Dacă te-ai hotărât să renovezi casa, noi îți punem la dispoziție o gamă variată de produse (e.g., termice, ventilație, instalații sanitare) pentru ca proiectul tău să fie încheiat cu success!

  Sediul companiei PRO INVEST

  UNDE NE POȚI GĂSI?

  INFORMAȚII RAPIDE

  DESPRE SERVICIILE NOASTRE

  Voi primi același produs ca în imaginea de prezentare?

  Da. Depundem eforturi suplimentare să ne asigurăm că produsele livrate să corespundă cu imaginile postate pe site-ul amenajezi.ro. 

  Pot opta pentru deschiderea coletului la livrare?

  Ai dreptul de a verifică dacă ai primit exact ce ai comandat!

  Pe amenajezi.ro plătești după ce deschizi coletul și te asiguri că ai primit produsul comandat, în stare perfectă. Serviciul „Deschiderea coletului la livrare” este disponibil pentru produsele vândute și expediate de SC PRO INVEST SRL și este valabil atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice.

  Cine achită transportul?

  În cazul refuzului coletului prin intermediul serviciului “Deschiderea coletului la livrare”, taxele de transport nu trebuie achitate de către cumpărător.

  Când veți reaproviziona produsele marcate ca "fără stoc"?

  Dacă un articol popular este epuizat, ne străduim să reprovizionam în maxim 5 zile. Pentru articole cu vânzare mai lentă, încercăm să reaprovizionam în 2 săptămâni.  Timpii de reaprovizionare pot varia, în funcție de stocurile furnizorilor cu care colaborăm.