VREI SĂ RETURNEZI UN PRODUS?

Te rugăm să completezi următorul formular în cazul în care soliciți returnarea banilor sau schimbarea produselor.

  Motiv retur (pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite, vă rugăm să selectați un motiv!)

  RETUR PRODUSE

  URMEAZĂ DOAR 4 PAȘI SIMPLI

  Pentru a returna produse te rugăm să urmezi pașii de mai jos:

  1. Citește termenii și condițiile aflate mai jos în care se pot returna produsele
  2. Completează formularul de retur și aștepta să fii contactat de colegii noștri
  3. Dacă ai primit confirmarea că îndeplinești condițiile de retur te rugăm să trimiți produsele prin intermediul unei firme de curierat fără ramburs la adresa indicată de colegii noștri în răspuns.
  4. După ce produsele au ajuns la noi și au fost verificate vei fi contactat/a privind desfășurarea și finalizarea acestei proceduri

  Termeni și condiții

  Returul produselor se acceptă conform termenilor și condițiilor menționați mai jos și sunt în conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

  Produsele care fac obiectul comenzilor încheiate online, pot fi returnate, fără invocarea vreunui motiv într-un termen de 14 zile de la dată primirii acestora; înainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suportă alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile calendaristice începând de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului.

  În cazul persoanelor juridice ne rezervăm dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

  Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Îți recomandăm păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrității produselor.

  Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat;

  Consumatorul este responsabil doar în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

  Vânzătorul va rambursa contravaloarea produsului în maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la dată informării amenajezi.ro de către Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract și acceptarea returului. PRO INVEST va putea amână rambursarea contravalorii produsului până la primirea produsului vândut sau până la primirea unei dovezi conform căreia acesta a fost expediat, în cazul în care amenajezi.ro nu s-a oferit să recupereze el însuși produsul (se va lua data cea mai recentă). Suma de bani aferentă produselor returnate se va restitui ulterior verificării produselor după stabilirea de comun acord a modalității de restituire sau conform procedurilor legale.

  Motive pentru care PRO INVEST refuză returul produselor:

  • deteriorarea fizică a ambalajului original (cutie sau pungă) sau aplicarea bandei scotch direct pe acesta datorată neambalarii corespunzătoare (în hârtie sau nylon) realizate de către client sau curier (în cazul în care acesta din urmă este nevoit să sigileze conținutul coletului, dacă expeditorul nu o face);
  • deteriorarea sau murdărirea produsului din cauza neambalarii corespunzătoare și a deteriorării prealabile a ambalajului original;
  • utilizarea produselor și trimiterea acestora cu semne de uzură sau mirosuri improprii.
  • cerere de retur trimisă după 14 zile de la primirea coletului

  amenajezi.ro își asumă dreptul de a refuză rambursarea coletelor care vin ambalate necorespunzător.

  Produsele returnate trebuie să fie în aceeași condiție că la primire: fără deteriorări, fără defecte (exceptând situația în care clientul a semnalat prezența unui defect către reprezentanții amenajezi.ro). Toate coletele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite, în ambalajul original, nedeteriorat, fără scoci lipit pe acesta.

  Îți oferim produse de calitate de la producători consacrați. amenajezi.ro este partenerul de care ai nevoie.

  Ți-ai propus să faci schimbări? Fie că este vorba doar de redecorarea casei tale sau proiecte complexe, noi îți punem la dispoziție sute de produse care îți vor ușura munca și te vor ajuta să obții rezultatele dorite. Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi. Specialiștii noștri sunt mereu pregătiți să vă ajute.

  Cele mai vândute produse

  burlan-semineu-inox-150-mm-0-95-ml-_13765_1_1385627436_23061.jpg

  BURLAN DIN INOX G

  De la: 46.34 lei
  37624_57156.jpg
  KatalogosPrint

  Cele mai căutate produse

  trafalet-fir-poliacril-gri-rosu.jpg

  TRAFALET PERLON MULTICOLOR

  De la: 14.97 lei
  wpx_0d68d61b9a5be459d237ef72309ff89e.jpg

  SFOARA RAFIE

  De la: 4.44 lei
  cablu-pentru-perie-de-sarma.jpg

  CABLU PERIE

  De la: 27.22 lei

  Recomandate pentru tine